2

Бійці батальйону показали журналістам та волонтерам, як проходять їх звичайні бойові будні на передовій.

Уродженець Запоріжжя Денис Стрілков розповів, що в армію його привела смерть товаришів в боях під Амвросіївкою. Тоді не було допомоги на достатньому рівні. 26- річний чоловік вирішив, що його медична освіта може дуже знадобитися в пригоді на передовій та пішов служити не у військовий госпіталь, а саме в 37-ий батальйон.

Олександр Пономаренко, начальник складу з позивним «Моцарт» запевнив, що військові проблем з продуктами харчування не мають. Є можливість і урізноманітнити своє меню: присутні всі види круп, макарони, печиво, масло та згущене молоко. Окрім традиційної тушонки, наші військові отримують в раціон і свіже м’ясо: свинину, курятину, часто бійцям на передову передають і яловичину. Іноді до меню потрапляють і сосиски, і котлети. Завжди на передовій раді і домашнім «смаколикам» від земляків та волонтерів.

Нашим захисникам залишається не зовсім зрозумілим «постійне бряцання зброєю» зі сторони противника в умовах задекларованого перемир’я. «Привіти» з того боку фронту бійці 37-го батальйону отримують регулярно. Як повідомив Олександр Лобас, командир батальйону, в зоні відповідальності під Широкіно бойовики перемир’я не дотримуються і майже не щодня проводять кулеметні та мінометні обстріли території.